DEL GOURMET Reinforced LAMB & RICE 15 kg
Kategorie: | Del Gourmet Superpremium |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 15 kg |
Složení:
Kuřecí moučka, jehněčí moučka (min. 12% jehně), rybí moučka (tuňák 10%), rýže, pšenice, drůbeží tuk, kuřecí játra, kukuřičný lepek, hrášek, kvasnice, rybí tuk (bohatý na mastné kyseliny Omega 3), řepné řízky, rýžové otruby, sušená vejce produkty, výtažek z juky, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kyselina listová, L-lysin, Mananoligosaccharides, L-karnitin, frukto-oligosacharidy, přírodní antioxidanty, Enterococcus faecium, vitamin C, cholin chlorid, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin K, vitamin B12, thiamin, riboflavin, vápník, niacin, pyridoxin, kyselina listová, biotin, síran železnatý, železo, síran zinečnatý, zinek, síran měďnatý, měď, oxid manganatý, jodid draselný, uhličitan kobaltu, seletičitan sodný.
Krmivo Gourmet je vyrobeno pouze z masa první jakosti.
Analýza:
Bílkoviny min. 300 g / kg
Vápník min. 12 g / kg
Tuk min. 180 g / kg
Fosfor min. 10 g / kg
Vlhkost max.100 g / kg
Vláknina min. 20 g / kg
Popeloviny max. 70 g / kg
Vitamin A 24000 m.j./kg
Vitamin D3 1500 m.j./kg
Vitamín E 600 mg/kg
Doporučené denní dávkování:
Váha psa | Krmná dávka |
do 5 kg | 90-100 g |
do 10 kg | 130-160 g |
do 15 kg | 200-230 g |
do 20 kg | 260-290 g |
do 25 kg | 320-350 g |
do 30 kg | 380-410 g |
do 35 kg | 440-480 g |
do 40 kg | 500-540 g |
do 50 kg | 560-600 g |
do 60 kg | 640-680 g |
Skladujte v suchu, pes musí mít celodenní přístup k vodě.
Upozornění: Při přechodu na krmení Gourmet, doporučujeme po dobu 8-10 dnů míchat
krmivo Gourmet s předešlým krmivem, aby nedošlo k trávicím problémům.
Jedna z vlastností, která dělá granule GOURMET odlišné od konkurence je, že obsahuje kokcidiostatika (látky, které regulují kokcidiózu, tj. protozoární onemocnění způsobené rodem Eimeria. Kokcidióza se vyznačuje průjmem a dyzentérií (střevní úplavicí)).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.